Amerikassa juustokakut hyydytetään liivatteen sijaan tyypillisemmin uunissa kypsentämällä. Täyte hyytyy kananmunien ja perunajauhon ansiosta. Jääkaappi viimeistelee valmistuksen, kakku tarjoillaan kylmänä. Tällä hetkellä supersuosittu on tämä suolakinuskilla kuorrutettu versio. Suolan yhdistäminen makeaan leivontaan on ollut pinnalla jo useita vuosia ja makeaan kinuskiin ripaus suolaa tuo kyllä jännän lisän. Käytin täytteeseen amerikkalaisen juustokakun reseptiä hieman muokaten. Pohjaan otin täysjyväkeksien rinnalle suolarinkeleitä. Veikeät koristeet on tehty ilmalla täytetyistä vesi-ilmapalloista.
Veikeää vapputunnelmaa ja suolaisenmakeaa herkuttelua! 🎈 🎈 🎈 🎈 🎈
mempula: teitkö kinuskin ihan näillä aineksilla, kuohukermasta ja fariinisokerista? Joskus mittari saattaa näyttää väärin, jos antaa anturin koskettaa kattilan pohjaa. Silloin kuitenkin käy pikemminkin niin, että mittari näyttää liian korkeaa lukemaa eli vaikutus olisi päinvastainen kuin sinulla. Voithan seuraavan kerran kokeilla lopettaa pari astetta aikaisemmin. Yksi tekijä voi myös olla kattila: ei kannata tehdä liian laakeassa, jolloin seosta on hankalaa mitata.