Kinkku-ananaspizzakka sai mukavan vastaanoton ja pyydettiinkin erilaisia täytevaihtoehtoja. Kokeilemisen arvoiseksi uskallan mainostaa tätä salamiversiotakin.
Itse käytän kinkkua sisältäviin leivonnaisiin aina leikkeletiskiltä ostettua savu- eli palvikinkun siivuja. Samoin tässä ohjeessa ei mielestäni kannata turvautua valmissuikaleisiin vaan käyttää nimenomaan tuota leikkeleversiota. Ohuet salamisiivut ovat miellyttävämpiä syödä kuin paksut suikaleet.
Kiitosta saa tämäkin herkku 🙂 Pohjataikinan reunatkin paistumisen jälkeen hyvin pehmeää ja miellyttävää syödä, vaikka taitoin reunat leveäksi. Aioin isoon suorakaidevuokaan laittaa paistumaan, ja taittelin reunoja sen mukaan, että pizzakka mahtuisi siihen. Paistoin kuitenkin pellillä, joten kapeammat / kauniimmat reunat olisi voinut olla. Ensi kerralla sitten 🙂
Kovin tykätty päiväruoka tämä oli meillä, ja varmasti teen toistekin, tätäKIN 😀