Rieskarullista saa tosi helposti pieniä suolapaloja. Poroversiota tarjosi ystäväni hiljattain ja teinkin sitten juhannuksena rullia sekä porosta että lohesta. Tuorejuustoa voi vaihdella maun mukaan. Poroversioon sopisi myös esimerkiksi valkosipuli,- piparjuuri- tai chili-paprikatuorejuusto. Lisämakua saa yrteillä, vaikkapa persiljalla. Lohirulliin voi lisäksi rouhia valkopippuria ja puristaa sitruunamehua. Pororulliin suosittelen ohuita poropaistisiivuja, ne riittivät juuri sopivasti tuomaan poron makua ja ovat muutenkin jotenkin miellyttävämpiä syötäviä kuin paksut siivut.
Tein kylmäsavulohirullia tortillalevyistä savulohi-piparjuurituorejuuston kera, mukaan hieman salaattia, tilliä ja sitruunamehua. Hyviä tuli!