Näyttävä kuorrute tekee muffinssista houkuttelevan leivoksen tarjoilupöytään. Lempeä valkosuklaakermainen vaahto ja kirpeä raparperi ovat tässä herkullinen pari. Kumpikin parhaimmillaan toistensa seurassa, toistensa makua täydentäen. Sokerilla ja kanelilla maustetut raparperinpalat mehevöittävät taikinaa kirpeänmakeina sattumina. 🙂
Tottakai piti kokeilla myös alkuperäisen ohjeen ja muodon mukaisena tätä taikinaa ja kuorrutetta.
Hyviä muffineita, teen toistekin. Laitoin jäisinä raparperipalat taikinaan, kuten marjatkin usein laitetaan.
Kuorrute on tosiaankin mainio juttu, sille löytyy käyttöä jatkossa enemmänkin 🙂
Tein sen jälleen EasyWhippingistä ja Pandan valkosuklaasta. 1,5 dl vatkattiin EW:ä ja 90 g sulatin valkosuklaata sekaan. Riitti kivasti 12:lle muffinille.