Kun vastustamaton pullanhimo iskee, on pullakakku oikotie onneen. Pullamaisen kakusta tekee tietenkin pullataikinan tärkein raaka-aine: kardemumma. Kakun rakenne on mehevä ja pehmeä. Sen voi leipoa kakkuvuokaan, torvivuokaan tai tässä käytettyyn lettivuokaan. Lettivuoka on pohjasta kuvioitu ja tavallista kuivakakkuvuokaa halkaisijaltaan isompi, mutta matalampi.
Minnasie: mari-johanna jo antoikin sinulle hyvät ohjeet. Varmasti kakku säilyy hyvänä torstaihin asti. Mietin kuitenkin vielä kakkua siltä kantilta, että annat kakun lahjaksi. JOS sinulla myös keskiviikkona olisi aikaa leipoa, niin voisit sekä leipoa että koristella kakun (jäähtyneenä) keskiviikkona. Se olisi silloin parhaimmillaan torstaina. Ja kestäisi, jos tarvetta olisi, hyvänä vielä sen jälkeiset joulun päivät.