Innostuin tästä tekniikasta nähtyäni kuvia ulkomaisilla nettisaiteilla. Hämmästystä seurasi halu kokeilla tätä itsekin. Perhosen 🦋 saaminen kakun sisään voi tuntua taikuudelta, mutta loppujen lopuksi kyse on raa’an taikinan ja kertaalleen paistetun kuvio-osan yhdistelmästä. Tumman osan tilalla voi käyttää myös elintarvikevärillä värjättyä vaaleaa taikinaa. Olen tehnyt piilokuviokakkua esimerkiksi punaisella sydämellä – erittäin näyttävä sekin. Joulun aikaan sisään voisi piilottaa vaikka tähtiä.
🙂 ja kuorrutteesta se, että ajattelin koko ajan ”160g suklaata, kun teen maitosuklaasta…”, mutta käytännössä laitoin 145g:n levyn ja lisäksi ajattelin tarvitsevani 40g 🙁 eli todellakin 4riviä toisesta levystä oli liikaa – kun tarve olisi ollut oikeasti vain 15 lisägrammaa. Ei ihme, että oli tönkköä kuorrute! Hyvää silti 🙂