Tästä reseptistä on kiittäminen äitiäni, Kinuskiemoa, joka kiikutti minulle kopion vanhasta Pirkka-lehden reseptistä hiihtoloman alkajaisiksi. Tuumaili, että perunavohvelit maistuisivat lomaillessa ruokaisena välipalana. Alkuperäisessä ohjeessa oli lisukkeena kinkkutäyte, mutta minulle tuli perunavohveleista heti mielleyhtymä uuniperunoihin, joista tykkään nimenomaan lohitäytteellä. Voisikin sanoa, että kun mietit erilaisia lisukevaihtoehtoja suolaisille vohveleille, niin uuniperunoiden täytteitä hakemalla saat etsittyä kivoja vaihtoehtoja. 🙂
mari-johanna: teillä kävikin vohvelirauta kuumana koko rahan edestä! Samalla kertaa hoitui suolainen ja jälkkäri, kätevää! Vohvelit on kyllä parhautta… varsinkin juuri vastapaistettuina.