Tämän tapaisia uunissa paistettavan leivonnaisen ja jäätelövohvelin yhdistelmiä on näkynyt ulkomaisilla leivontasivustoilla, mutta tekeminen on tyssännyt yhteen asiaan: vohveli on ollut tasaisella pohjalla varustettu kuppi, jollaisia meiltä ei saa. Nyt kuitenkin sain Kinuskiemon kautta käsiini ruotsalaisen Allers-lehden (36/2016), jossa oli hyödynnetty perinteistä kartion mallista vohvelia. Niksinä oli pystyttää vohvelit alempana kuvassa näkyvään asetelmaan kuivakakkuvuokaan. Tämä toimi tosi hyvin ja näin syntyvä mutakakun ja jäätelötötterön risteytys oli mieletön menestys lasteni kaveripiirissä. Pursotin päälle kermavaahtoa, mutta vallan hyvin sen tilalle voisi laittaa perinteisemmän ratkaisun eli jäätelöpallon.
Telma: voi tehdä kyllä, ja jääkaappi on mutakakulle varmasti hyvä säilytyspaikka. Näin itse ainakin toimisin. Tietty mutakakun rakenne jääkaapissa tiivistyy, joten jos mutakakun haluaa pehmenevän, niin tötteröiden voi antaa lämmetä huoneenlämmössä ennen kuorruttamista ja tarjoilua.