llman uunia syntyviin täytekakkuihin saa vaihtelua suklaasta ja riisimuroista sekoitetulla pohjalla. Itse tarjoilin tätä mökillä, jossa en viitsinyt alkaa paahtaa kakkupohjaa tai marenkia uunissa. Täytteessä yhdistyy makea kermavaahto ja vahvasti kahvin makuinen kiisseli. Kakkua voi raikastaa tuoreilla marjoilla. Niitä voi käyttää joko pohjien välissä tai koristelussa. Yhdestä satsista tulee n. 6 hengen kakku, joten isompiin juhliin kannattaa tehdä suosiolla tuplana.
SISILY:
Pohjat säilyvät kyllä huoneenlämmössä, ilmavasti muovipussin sisällä.
PULLAVA:
Tumma suklaa jähmettää, joten kovan pohjan leikkaaminen on ongelmallista. Kermainen suklaa olisi varmaan toiminut paremmin.
Sorry myöhäinen 😉 reagointi!