Ensin oli whoopies ja sitten oli Kinuskikissa-sivuston sinnikäs (ikuinen?) reseptisuosikki: minttusuklaamuffinssit. Muffinssitaikinan leipominen kekseiksi: kyllä, odotukset täyttävä pehmeä lopputulos. Iiihhhania sellaisinaankin, mutta kun päälle vielä sipaisi suklaatuorejuustoa ja painoi toisen pehmokaisen kanneksi, oli hyppysissä ehta leivos. Vielä piti päättää, miksikä tätä suklaaihanuutta kutsuisi. Muffinssimaisuutta oli rakenteessa kovastikin, mutta ulkonäkö lähenteli keksiä. Ristin nämä siis muffeiksi. Saa käyttää, muttei oo pakko. 🙂
Nanna70: en ole itse maistanut kumpaakaan tuotetta, joten en siinä mielessä osaa arvioida, miten pääsisi itse tehden lähelle samaa kuin esim. Maraboun suklaatuorejuusto. Mutta voisi ainakin kokeilla ihan maustamattomasta tuorejuustosta, jonka sekaan sulattaa Maraboun maitosuklaata. Lisäksi voisi laittaa vielä tomusokeria, jos tuntuu kaipaavan makeutta.
Tuolla aiemmissa kommenteissa on pohdittu myös nutellan käyttämistä täytteeksi. Sekin varmasti sopii hyvin, jos vaan pähkinät passaa ruokavalioon. 🙂