Tänä vuonna yksi hitti on ollut yhdistellä joulutorttuihin makeisia, erityisesti Fazerin vihreitä kuulia. Liekö alkuperäinen idea peräisin Soppa365-sivustolta? Korjatkaa, jos olen väärässä. Joulutortuissa kannattaa ennakkoluulottomasti testailla muitakin makeisia, esimerkiksi Geisha-konvehtia luumumarmeladin paikalla. Konvehti on syytä paketoida niin, että siivekkeet tulevat sen päälle, sillä suklaan pinta palaa herkästi.
Onko värillä väliä? Hmm! Ei kun valitsemaan! 😋
Helena-72: Huomenta vaan ja hyvää alkanutta vuotta! 🙂
Ihan piti heti lähteä kommentoimaan sinulle että hienoa, sittenhän meitä on kaksi! 🙂
Minä kokeilin myös näitä vihreän kuulan torttuja ennen joulua, ja totesin että tässä kohtaa minä olen (myös perheeni oli samaa mieltä) sinun kanssasi yhtä vanhanaikainen ja epätrendikäs.
Meilläkin jouluna syötiin ihan luumu ja omppu marmelaadilla tehdyt tortut, ja hyvin teki kauppansa.
Olen aina kaikkeen uuteen valmis ja kokeilunhaluinen, mutta toisinaan kaikki uusi ei ole parempaa.
Toki, nyt täytyy todeta myös että nämä ovat niitä makuasioita ja niistä on paha kiistellä! 🙂