Tämä lohitahna sopii pursotettavaksi cocktail-piirakoiden tai ruisleivän päälle. Kuvista puuttuu salaatinlehti, joka tulee tahnan alle.
27.11.2007
leivinpaperi
leivinpaperi
Paista piirakat uunissa ja anna jäähtyä. Vaihtoehtoisesti leikkaa ruisleivästä sopivan kokoisia paloja.
Hienonna lohi sauvasekoittimella.
Silppua tilli ja ruohosipuli.
Säästä joitain ruohosipulin varsia koristeluun.
Sekoita kaikki aineet keskenään.
Laita piirakalle/leivänpalalle pieni salaatinlehti ja pursota päälle tahnaa.
Koristele ruohosipulin varsilla.
Hei tämä kuulostaa hyvältä… ajattelin vkl juhliin tätä tuulihattujen väliin, mutta lämmin savulohesta niin ajattelin onko tuo lohimäärä hyvä pitää samana vai lisätä tai vähentää?? kiitos jo etukäteen!!!
LEIPURI MYYRÄ:
Mitä tästä opimme: Ei se niin nokon nuukaa ole! 🙂
Tein näitä tänään tytön synttäreille, mutta valmiita teoksia jääkaappiin laittaessa, huomasin kerman vielä nököttävän hyllyllä :D. Ja ruohosipuli piti jättää pois, koska aiheuttaa närästystä. Näistä puutteista huolimatta, coctailpalat olivat taivaallisia. Ihan vaan vinkkinä muille 😉
SSSINI:
En päässyt ihan kartalle, tarkoititko laittaa kylmäsavulohen lisäksi kylmäsavulohituorejuustoa, joka korvaisi maustamattoman tuorejuuston, tai osan siitä. Miksikäs ei, joskin lohi maistuu tahnassa mielestäni riittävästi maustamattomankin juuston kanssa.
Vai tarkoititko jättää kylmäsavulohen kokonaan pois ja käyttää pelkästään kylmäsavulohituorejuustoa? Jos haluaa herkullista raikasta lohitahnaa, niin aito kala sen parhaiten tekee. Valmistujaisiin valitsisin yllä olevan ohjeen. Jos taas kalanmaku voi olla pienemmässä roolissa, niin silloin kylmäsavulohituorejuusto varmaan kävisi. 🙂
meinaan tehdä näitä omiin valmistujaisiin, mutta ruisnappien kera ja mietin että kävisikö kylmäsavulohi tuorejuusto mitenkään tähän reseptiin?
ja jos käy niin paljonkohan sitä pitäisi käyttää? 🙂
Näitäkin tein tänään soveltaen. Ruisnappien päälle, sopi kuin nenä päähän!
Pitääkö se kerma vatkata vaahdoksi vai laitetaanko vaan nesteenä? Taisi nimittäin mennä pilalle mun yritykset, kun laitoin nesteenä, niin tuli velliä eikä tahnaa… :/
Voi että miten herkullisen näköistä!Ihan kuin pieniä somia simpukoita!Tuo pursotus näyttää niin paljon paremmalta,kuin normaali veitsellä levittely!
Todella tyylikkäitä. Tuo pursotettava täyte näyttää ihanalta… voisi hyödyntää moneen muuhunkin.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
susanna.87: suunnilleen samasta määrästä voisi lähteä liikkeelle. Tai sitten voit verrata suolaisten tuulihattujen ohjeeseen, jossa on myös lohitäyte kylmäsavulohesta. Se löytyy Muut suolapalat -osiosta täältä:
http://www.kinuskikissa.fi/tuulihatut