18.7.2013
Kaupallinen yhteistyö Chipstersin kanssa,
Sipsit ovat tuoreeltaan rapsakoita. Halutessasi pehmeämmän rakenteen säilytä ennen tarjoilua jääkaapissa.
TÄYTE. Irrota basilikasta lehdet ja leikkaa ne silpuksi.
Yhdistä tuorejuusto, basilika- ja tillisilppu, sitruunamehu, kaprikset ja rouhittu pippurisekoitus.
Jaa tuorejuustotäyte ruissipsien päälle.
Leikkaa kylmäsavulohiviipaleet n. 1,5 cm leveiksi suikaleiksi. Kieritä suikaleet rullalle ja aseta täytteen päälle.
KORISTELU. Viimeistele basilikapurjeilla.
Niin kauniitakin vielä!
Näitä tein eilen, eikä ollut viimeinen kerta. 😉 En osaa reseptiltä enempää toivoa: helppo, nopea, kaunis ja herkullinen.
Ai vitsi, mä oon miettinyt testaa noita ruissipsejä ja tässä tuli kyllä niin hyvä syy; njam, tuli ihan nälkä 😉
Tuolla purjeella minun jollani purjehtivat vieraitteni suuhun sellaista vauhtia että lautanen tyhjeni hetkessä, vaikka olin tehnyt ison määrän. Minulle Chipsters oli uusi nimi, pitää jatkossa muistaa kun lohiviipaleista ei tarvinnut erotella mitään huonoa pois. Suosittelen näitä ja varaudu keräämään kiitoksia syöjiltä!
miten tuo basilika? Usein käytän yrteistä kaiken. Haittaako jos soseuttaa varretkin vai tuleeko liian voimakas maku?
Näitä tein. Tuo täyte oli aivan älyttömän hyvää ja sopi hyvin lohen kanssa. Kaunis asetelma häikäisi vieraat kun toin tarjolle. Paras ja tyylikkäin pikku suolapala minun tarjoamana ikinä. Kaikki tykkäsivät. Tämä jää suosikkeihin. Kiitos ohjeesta.
Just söin näitä ruissipsejä ja mietin että mitähän näistä vois keksiä! Kiitos ohjeesta, menee kokeiluun 🙂
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Laitoin näiden värikkäiden lohijollien lisäksi illanistujaisten suolaiseksi tarjottavaksi cocktailpiirakoita ja pororullia. Törkeen hyvää! Ihan vaan vinkiksi! 😉
http://www.kinuskikissa.fi/cocktail-piirakat/
http://www.kinuskikissa.fi/lohi-ja-pororullat/