14.10.2016
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl ruoka soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
Ripaus suolaa
3-4 pientä porkkanaa
0,7 dl öljyä
KUORRUTUS JA TÄYTE:
200g tuorejuustoa
0,7 dl tomusokeria
1tl vanilliinisokeria
1-2tl appelsiini mehua
Raasta porkkanat.
Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi kananmunat, sokerit ja suola.
Lisää vaahtoon vielä porkkanaraasteet.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää jauhot vähän kerrallan kananmunavaahtoon aina vatkaen.
Lisää öljyä vatkaen.
Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, vanilliinisokeri.
Lisää 1tl appelsiini mehua. Tarvittaessa 2 niin kreemistä tulee napakka mutta levitettävä.
Anna kakun jäähtyä kunnolla.
Leikkaa pienellä metallirenkaalla kakusta 6 ympyrää. (halkasija noin 8cm).
Leikkaa ympyrät kahteen levyyn keskeltä.
Aseta pohja takasin metallirenkaan ja täytä 1 rkl tuorejuustokreemiä.
Aseta toinen kakkulevy päälle ja täytä kreemillä taas.
Niin vielä 2 kertaa.
Ota rengas varovasti pois.
Minikakku on jo kaunis tälläisenään, joten voit tarjota näinkin ”naked cake” 🙂
Vaniljamassatempaukseen ja Roosa Nauhan Päivän kunniaksi kuorrutin ja koristelin Kinuskikissa vaniljamassalla, joka on tästä lähtien mun lempi muotoilumassa!
Ei tartu kiinni, kuivuu nopeasti ja muotoiltuu todella hyvin!!
Pieni Minni-hiiri kantaa kukkia ja istuu minikakun päällä ja edustaa Roosa Nauhaa! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos <3 Porkkanakakku on kyllä herkkua! 😛 Vaniljamassakin on oli hyvää kun ei tullut semmoinen ällömakea suuhun ^_^