23.9.2014
Pohja:
2 porkkanaa raastettuna
1 dl kaurahiutaleita
3,5dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl öljyä
3/4 dl juoksevaa hunajaa
1/2 dl maitoa
Täyte:
3-4 omenaa
1,5dl puolukoita
3/4 dl juoksevaa hunajaa
Koristelu:
tomusokeria
1. Sekoita raastetut porkkanat, hunaja, öljy ja maito.
2. Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet.
3. Painele pohja voidellun piirakkavuuan (24-26 cm) pohjalle.
4. Lisää viipaloidut omenat, puolukat. Valuta päälle hunajaa.
5. Paista 175 asteessa noin 40-45min. Seuraa tummumista.
6. Tarjoile hieman jäähtyneenä, voit koristella tomusokerilla, tai nauttia vaniljajäätelön kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämän täytyy olla hyvää! Hunajaisesti maustettuja syksyisiä makuja herkullisena sekoituksena. Ja niin kauniisti kuorrutettuna. 🙂
Kiva tarina johdantona. Niin nuo monesti pienet ja ”epämääräiset” lappuset saattavatkin päästä laatikon pohjalta reseptipinon päällimmäisiksi. Hyvä löytö.
Kiitos it-tuelle! Kuva kertoo enemmän kuin …