22.11.2013
5 dl vettä tai maitoa
50 g hiivaa / 1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
ripaus sokeria
10 dl jauhoja
0,5 dl öljyä
Lämmitä neste. Jos käytät tuore hiivaa liota se taikinan sekaan. Lisää suola ja sokeri. Sekoita osa jauhoista sekaan ja niiden mukana kuiva hiiva. Alusta loput jauhot taikinaan ja lisää öljy loppuvaiheessa.
Anna kohota puolisen tuntia
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hyvä perusohje sämpylöille. Jokainen voi valita jauhot kulloisenkin mielihalunsa ja jauhovarastonsa mukaan. 🙂