13.11.2013
Pohja
2 kananmunaa
1 pullo olutta
1 tl suolaa
4 dl vehnäjauhoja
Täyte
400 g jauhelihaa
1 prk tomaattipyrettä
1 tlk kermaviiliä
1/3 pss sipulikeittoaineksia
oreganoa
mustapippuria
150 g juustoraastetta
Valmista ensin täyte. Paista jauheliha ja sekoita siihen loput aineet, ei kuitenkaan juustoraastetta.
Valmista pohja. Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Lisää olut ja suola. Lisää jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina uunipellille ja levitä täyte tasaisesti päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraaste.
Paista uunissa 225 asteessa kullanruskeaksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Hei Pola! Halusin myös sinulle henk.koht. tuoda terveiset,että nyt on piirakkaa eilen testattu ja voi miten oli hyvää.Tunnustan muuttaneeni sipulikeittoainekset sipuliksi ja lisämausteiksi mutta kyllä katosi piirakka parempiin suihin. Tätä tehdään toistekin,helppo ja nopea suolainen herkku! 🙂