8.3.2017
24-26 cm halkaisijaltaan oleva kakkuvuoka
5 munaa
Sokeria
Vehnäjauhoja
Punnitse munat. Jos munat painavat esim. 250 g, saat laskettua sokerin ja jauhojen määrän:
250 g x 0,7 = 175 g
Vatkaa munat ja sokeri napakaksi vaahdoksi. Lisää jauhot varovasti sekoitellen.
Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175°C noin 40 minuuttia. Paistoaika vaihtelee kakun koon ja uunin ominaisuuksien mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Minä olen tähän asti tehnyt tuolla lasitekniikalla yhtä paljon kuin munia ja nyt testasin torstaina tätä sinun ohjettasi isompaan kakkupohjaan kun tein lauantaille kerroskakun. Hyvin onnistui kyllä kakkupohja tällä sinun ohjeellasi 🙂 Tosin hyvin onnistui pienempi kakkupohja lasitekniikallakin niin en itse huomannut eroa näiden tekniikoiden välillä, mutta uskon sinun kattavaa otostasi ja teen kyllä toistekin pohjaa tällä ohjeella 🙂