22.8.2015
Pohjasta tulee n. 30 kpl
Pohja:
250 g voita
9 dl hiivaleipäjauhoja
1,5 tl suolaa
3,5 dl maitoa
50 g hiivaa
Täyte:
Oman maun mukaan. Kuvan pitsoissa on täytteenä tomaattikastiketta, jauhelihaa, tuoretta tomaattia ja emmental-juustoraastetta.
Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää suola ja maito, johon on liuotettu hiiva. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina 30 pieneen osaan ja pyöritä niistä pikkupullia. Taikina on löysähkö, joten pyörittely vaiheessa on hyvä käyttää jauhoja apuna. Anna pullien kohota uunipellillä. Alä laita pullia liian tiheästi, jotta ne eivät tartu toisiinsa paistuessa. Paina pulliin lasilla kuoppa ja lisää täytteet. Voitele halutessasi kananmunalla ja paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Taas on pizzan teko edessä. Enää en tee niistä edes pyöreitä, vaan suorakulmaisia. Mahtuu useampi yhdelle pellille.
Pakasteeseen ja näistä 50stä riittää iltaherkkua pitkäksi aikaa.