2.10.2014
Taikina:
4 kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl flora culinesse
0,5tl suolaa
Täyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 jalopeno
2rkl tomaattipyreetä
0,5tl rouhittua mustapippuria
200g creme bonjour tacoa
2 tomaattia
Tee näin:
Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipelille
Paista 225 c lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa munakaslevy toiselle leivinpaperille.
Valmista täyte. Ruskista jauheliha, hienonna sipuli ja viipaloi jalopeno lihan sekaan.
Sekoita joukkoon tomaattipyre ja mausta pippurilla. Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto.
Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä. Levitä täyte munakaslevylle ripottele päälle kuutioitu tomaatti ja kääri rulla niin, että saumapuoli jää alaspäin.
IDEA! Kuorruta halutessasi munakasrulla juustoraasteella 225 c noin 5 minuuttia
BON APETIT !!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä