29.12.2019
• 5 pientä kananmunaa
• 200 g huoneenlämpöistä voita
• 2 dl sokeria
• 1,5 dl perunajauhoja
• 1,5 dl vehnäjahoa
• 1,5 tl leivinjjauhetta
• 1,5 tl vaniljasokeria
• vuoan voiteluun voisula ja korppujauetta
Mittaa kaikki aineet vatkauskulhoon. Vatka taikina sähkövatkaimella 7 minuuttia kuohkeaksi. Voitele ja korppujauhota 1,5 l kahvikakkuvuoka. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja laita 160 C asteiseen uuniin alimmaiselle tasolle paistumaan noin 50:ksi minuutiksi. Eri uuneissa voi paistolämpötila hieman vaihdella ja samoin
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kinuskiemo, kiitos 🙂