8.7.2016
1. Päivä
Sekoita purkissa keskenään 2dl vettä ja 2½dl ruisjauhoja. Laita kansi päälle ja anna olla kaksi vuorokautta huoneenlämmössä, mieluiten esim. uunin läheisyydessä, jossa hieman lämpimämpää.
3.Päivä
Lisää purkkiin 1dl vettä ja 2dl ruisjauhoja. Sekoita hyvin ja anna seistä vuorokausi.
4. Päivä
Lisää 1dl vettä ja 2dl ruisjauhoja. Sekoita hyvin ja anna taas seistä vuorokausi.
5.Päivä
Juuri on valmis! Säilytä juurta jääkaapissa.
Aina kun käytät juurta, laita purkkiin saman verran vettä ja ruisjauhoja kuin olet ottanut pois. Tämän jälkeen pidä juurta vuorokausi huoneenlämmössä ennen kuin siirrät takaisin jääkaappiin. Jos et käytä juurta vähään aikaan sitä pitää syöttää, eli ota siitä osa pois ja laita vettä ja ruisjauhoja tilalle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä