28.5.2014
Muffinit
1,6 dl sokeria
3 munaa
0,8 dl neutraalin makuista öljyä (esim. rypsi tai auringonkukka)
1,2 dl appelsiinilimonadia
3,4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon öljy ja limonadi rauhallisesti sekoittaen. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää ne taikinaan. Vältä kuitenkin sekoittamasta liikaa. Annostele taikina muffinivuokiin. Taikina on ennen paistoa aika löysää, mutta uunissa se paistuu ihanan kuohkeaksi. Paista muffinit 175 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Kuorrute
2 dl tomusokeria
appelsiinilimonadia
Mittaa tomusokeri pieneen kulhoon ja lisää limonadia vähän kerrallaan, kunnes kuorrute on tarpeeksi löysää valutettavaksi. Valuta sitä jäähtyneiden muffinien päälle lusikan avulla tai pursota pienestä pussista. Koristele strösseleillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiva kuulla! Jos kokeilet, niin tulethan kertomaan, miten onnistui.