19.12.2016
n.65 kpl riippuen konvehtivuokien koosta
200 g valkoista leivontasuklaata (Fazer Valkoinen suklaa)
250 g tummaa leivontasuklaata (Fazer Tumma leivontasuklaa, 44% kaakaota)
1 dl kuohukermaa
1 pss (150 g) Marianne-rouhetta (Fazer Marianne Crush)
Koristeluun strösseleitä ja hopeakuulia
– Sulata suklaat kerman kanssa kattilassa sekoittaen.
– Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää Marianne-rouhe.
– Laita seos pursotuspussiin tai paksumpaan muovipussiin ja pursota konvehtivuokiin
– Koristele heti erilaisin strösselein.
– Laita kylmään kovettumaan.
Säilytä suklaat kylmässä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kyllä nämä onnistuivat hyvin myös paperisiin vuokiin. Annoin massan hieman jäähtyä ennen pursottamista. Testasin pariin pieneen paperiseen muffinivuokaan.