Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Kakkutiikerin leipomo

Marianne-tryffelit

19.12.2016

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_image5_600x600.jpg

n.65 kpl riippuen konvehtivuokien koosta

200 g valkoista leivontasuklaata (Fazer Valkoinen suklaa)
250 g tummaa leivontasuklaata (Fazer Tumma leivontasuklaa, 44% kaakaota)
1 dl kuohukermaa
1 pss (150 g) Marianne-rouhetta (Fazer Marianne Crush)
Koristeluun strösseleitä ja hopeakuulia

– Sulata suklaat kerman kanssa kattilassa sekoittaen.
– Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää Marianne-rouhe.
– Laita seos pursotuspussiin tai paksumpaan muovipussiin ja pursota konvehtivuokiin
– Koristele heti erilaisin strösselein.
– Laita kylmään kovettumaan.

Säilytä suklaat kylmässä.

Ainesosat

Suklaa

Kategoriat

JouluKonvehdit ja makeisetMuuta makeaa

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_IMG_20171217_110210_400x400.jpgKakkutiikerin leipomoGlögi-valkosuklaajuustokakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_IMG_20171206_195516_400x400.jpgKakkutiikerin leipomoPetteri Punakuono -kuppikakut
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_image-2_400x400.jpgKakkutiikerin leipomoKarpalo-valkosuklaakeksit (myös gluteeniton)
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_image5_400x400.jpgKakkutiikerin leipomoMarianne-tryffelit
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_image-1_400x400.jpgKakkutiikerin leipomoGluteenittomat suklaakuppikakut
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/18628_image4_400x400.jpgKakkutiikerin leipomoMustikkagalette

Kommentit (6)

Kakkutiikeri
Kinuskileipomo Kakkutiikeri
25.12.2015 20:24

Kyllä nämä onnistuivat hyvin myös paperisiin vuokiin. Annoin massan hieman jäähtyä ennen pursottamista. Testasin pariin pieneen paperiseen muffinivuokaan.

Kakkutiikeri
Kinuskileipomo Kakkutiikeri
22.12.2015 16:43

Kiitoksia Enpä olekaan kokeillut näitä paperisiin vuokiin. Kannattaa ainakin silloin antaa massan vähän jäähtyä. On aika jämäkkää massaa joka tapauksessa ja jäähtyy viileässä nopeasti. Voin testata itekin ku teen vielä toisen satsin tässä ennen joulua ja laittaa tänne miten kävi. Mietin vain sitä kun massa on rasvainen niin tuleeko miten ”läpi”.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
22.12.2015 15:01

Ihanat herkut tuli esille tästä luukusta! 🙂 Ja kuten jo emo sanoi,vielä ehtii aatoksi!
Joululoma sinulle! 🙂

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
22.12.2015 14:35

Kyllä näyttä ja kuulostaa herkullista. Soja joitain joulumakeisia olen minä ainakin onnistunut tekemään pieniin paperiin vuokiin, mutta jos on kauhean löysä massa niin sitten paperivuoka saattaa levitä.

Kinuskiemo
22.12.2015 09:11

Tällä nopeatekoisella reseptillä ehtii vielä saada suut makeaksi jouluksi, vaikka muutakin makeaa olisi suunniteltu. Kauniita ovat kuin ”karkit”. Herkullisuuden takeena ainesluettelo. Ja että on Kakkutiikerin perinteinen jouluresepti. Jouluiloa Kakkutiikerille ja kaikille Kinuskeille! 🙂

soja
Kinuskileipomo soja
22.12.2015 08:54

tarvitseeko vuokien olla foliosta? mulla olis muuten tarpeet, mutta on vain pieniä paperisia vuokia? Hyviltä näyttävät!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa