25.6.2014
Ohjeesta riittää täytekakun kahteen väliin.
Ainekset:
500 g tuoreita mansikoita
5 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
300g valkosuklaata (Fazerin leivontasuklaa)
1 ½ limeä
Valmistus:
Huuhtele täytteeseen tulevat mansikat, leikkaa kannat pois ja viipaloi ne.
Vispaa täytteen kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto sekaan. Sulata valkosuklaa mikron kestävässä kulhossa 30 sek välein käännellen. Sekoita suklaasula vispikerman joukkoon. Raasta hyvin pestyn 1 ½ limen kuori, sekä purista niistä mehu. Lisää raaste ja mehu suklaavaahdon joukkoon.
Levitä puolet viipaloiduista mansikoista kostutetun kakkupohjan päälle. Levitä myös puolet täytteestä.
Nosta keskimmäinen kakkupohja päälle, kostuta ja toimi samoin kuin edellisen täytekerroksen kanssa. Nosta päälle kolmas kakkupohja ja kostuta. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä