14.9.2015
4valkuaista
2dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
1rkl sitruunamehua
50g tummaa suklaata (minä käytin lidlin 70% suklaata)
Ensimmäisenä sulata suklaa ja laita jäähtymään. Vatkaa valkuaiset+sitruunamehu vaahdoksi. Kun vaahto on melkein valmista, lisää sokerit ja jatka vaahdottamista. Viimeisenä, kun vaahto on valmista, kääntele suklaa varovasti joukkoon. Varo sekoittamasta liikaa. Pursota tai lusikoi marenkia pellille, ja paista uunissa ensin 150° noin 20 minuuttia, ja sen jälkeen 100° noin tunti. Aika riippuu paljon uunin tehosta ja myös siitä, minkälaisista marengeista tykkää. Marengit ovat parhaimmillaan vähän jäähtyneinä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Wau, tämä osuu suoraan makuhermoon! 🙂