8.10.2014
Pohja:
100g voita
100g digestive keksejä
Täyte:
100g tuorejuustoa
2dl kermaa
100g mascarponea
1dl sokeria
4kpl liivatelehtiä
tilkka vettä
1tl vaniljauutetta tai -sokeria
Kiille:
1 purkki mangososetta
1 liivate
Koristeeksi:
mintunlehtiä ja kermavaahtoa
1. Sulata voi. Murskaa keksit, ja sekoittele voin joukkoon. Painele irtopohjavuoan päälle, ja laita jääkaappiin.
2. Vatkaa tuorejuusto, mascarpone ja kerma kuohkeaksi, ja lisää sokeri. Laita liivatteet kylmään veteen ainakin 7min. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi, ja sulata liivatteet joukkoon. Kaada liivateneste ohuena nauhana NOPEASTI sekoittaen vaahdon joukkoon. Laita vaahto pohjan päälle ja laita kakku jääkaappiin noin 1/2 tunniksi.
4. Liota liivatetta kylmässä vedessä, ja sulata se tilkkaan kiehuvaa vettä, ja kaada magososeeseen sekaan. Kaada kakun päälle, ja laita vielä 1-2 tunniksi jääkaappiin jäähtymään.
3. Koristele ja nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Minä käytin 26cm vuokaa. Kiitos! ☺️