Tämä kakkuresepti on alun perin julkaistu tasan 12 vuotta sitten heinäkuussa 2010. Rakkaus kinuskin makuun sai minut kehittelemään kinuskin makuisen kiilteen ”purkkitoffeesta” eli karamellisoidusta maitotiivisteestä. Tämä oli siihen aikaan erikoinen sovellus, kun yleensä kiilteet olivat mehupohjaisia.
Julkaisin ohjeesta nyt uudistetun reseptin hieman selkeytettynä myös vuokavaihtoehtojen osalta. Maku on nyt entistä mansikkaisempi! Alkuperäinen (neliskanttinen) kakku on tehty 1,5-kertaisena annoksena reunavuokaan, joka on säädetty kokoon 22 x 25 cm. Muunnat reseptiä helposti ainesosien yläpuolelta löytyvän laskurin avulla. Halutessasi tarkemman muunnoksen, valitse valintalistalta KERTOIMEN mukaan. Vuokien muunnostaulukosta (kts. lue lisää -kohta) löydät kertoimia eri kokoisiin vuokiin.
Miia: voi pakastaa ilman kiillettä ja kunhan käytät tuoreita marjoja (ei pakastimesta kertaalleen sulatettuja).