Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin! (Tammi 2012)

24.4.2012

Oma juhlaleivontaan keskittyvä kirjani Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin! on yli 200-sivuinen teos, joka kattaa juhlaleivonnaisten koko kirjon suolaisesta makeaan. Se tarjoaa inspiraatiota haastetta kaipaaville, mutta mukana on myös paljon helppoja ja nopeita ohjeita. Kaikkia ohjeita pystyy helpottamaan koristelua keventämällä. Mukana on omia ja blogin kestosuosikkeja sekä myös paljon uusia ihanuuksia!

Olen halunnut tehdä reseptikirjan, joka toimii samalla kotileipurin oppikirjana. Kirjan alkuun on koottu rautaisannos tietoa kakkujen leipomisesta ja koristelun perustekniikoista. Vaihekuvat opastavat kädestä pitäen eri työtapoihin ja välineisiin.

Kiitos kaikille esikoisteoksesta saamastani lämpimästä palautteesta! En tule koskaan unohtamaan tukea ja kannustustanne!

Rakkain terveisin

Kinuskikissa

Kommentit (138)

Kinuskikissa
23.2.2015 16:09

Marjaana_88: suurkiitos, että tulit kertomaan nämä uutiset. Oli tosi kiva kuulla onnistumisestasi! 🙂

Marjaana_88
21.2.2015 10:28

Hei, kokeilin sitä Daim-halkoa uudemman kerran niin onnistui ihan eri tavalla kun jätin täytteen jäähtymään ihan kaikessa rauhassa. Ensimmäisellä kerralla täyte tosiaan jäi niin rasvaiseksi mössöksi ja rasva jäi lillumaan ja mieskin oli jo vähän kauhuissaan että tätäkö pitäisi syödä 😀 eli malttamaton kun olin, en ilmeisestikään antanut ensimmäisellä kerralla täytteen jäähtyä kaikessa rauhassa ja tarpeeksi viileäksi. Toinen kerta onnistui ja valmiina täyte näytti sellaiselta kuin kuvassakin 🙂

Kinuskikissa
15.2.2015 10:37

Marjaana88: kiitos kauniista palautteestasi! 🙂 Voin vaahdotuksessa ”vaahto” on vähän suhteellinen käsite: kermavaahtoon tai munavaahtoon ei voi verrata. Lähinnä kyse on voin kuohkeuttamisesta. Kuvauksesi perusteella en vielä voi päätellä, onko jotain mennyt pieleen. Kirjan kuvassa kakku näkyy avattuna. Ehkä siihen vertailemalla voi päätellä jotain? 🙂

Marjaana_88
14.2.2015 17:48

Hei, haluaisin vaan kysyä kun kokeilin tuota Daim-halkoa. OHjeessa lukee, että sen täytteen saa vatkattua vaahdoksi, mutta minulta se ei onnistunut. Hirmu rasvaiselta vain tuntui ja eikä tullut siitä ihan vaahto mieleen. Jäi rasvaiseksi mössöksi. :)Aloinpa sitten pohtia mikä minulla meni pieleen? Haluan vielä sanoa, että molemmat kirjasi ovat unelmien täyttymyksiä, etenkin tämä uusin 🙂

Kinuskikissa
26.1.2015 23:36

soja: kirjaa saa kyllä kirjakaupoista, mutta ei tällä haavaa blogin kautta tilattuna. Laitan sulle vielä meiliä aiheesta!

soja
Kinuskileipomo soja
23.1.2015 20:23

hei, mites tämä homma nyt olikaan, vieläkö kirjaa saa?

Jouluhullu
Kinuskileipomo Jouluhullu
2.5.2014 11:57

Mahtavaa:) Harkitsen todella että ostaisin tuon. Juhlia tiedossa:)

Kinuskikissa
27.4.2014 22:03

Jouluhullu: osittain on samoja (tai uudelleen leivottuja, mahdollisesti hieman tuunattuja ohjeita), mutta enimmäkseen kuitenkin eri ohjeita kuin blogissa. 🙂

Pumppernikkeli: kuulostaa hyvältä, onnea matkaan! 🙂

Jouluhullu
Kinuskileipomo Jouluhullu
27.4.2014 15:00

Onko kirjassa eri reseptejä kuin blogissa? Olisi ihana saada tuo kirja!

Pumppernikkeli
Kinuskileipomo Pumppernikkeli
27.4.2014 14:29

Nyt koko kirja luettu, lähden heti kokeileman uusia tekniikoita ja reseptejä :D!

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa