Suunnitellessani tyttöjen synttäritarjoiluita havahduin siihen, että blogista ei löydy tavallisen kanapiirakan ohjetta. Ylipäätään tämä laji on sellainen, jota ei ole tullut kovin usein harrastettua. Ihan suotta! Marinoiduista broilersuikaleista saa oikein maittavan täytteen. Nykyään olen ottanut tavaksi esipaistaa suolaisen piirakan pohjan. Aiemmin olen kokenut sen turhaksi, koska pohja kyllä ehtii kypsyä ilman esipaistoakin. Olen kuitenkin huomannut, että esipaisto tekee pohjasta rapeamman. Kokeilepa!
Katja: Mielestäni tällaiset piirakat ovat siitä ihania, että niihinhän voi soveltaa lähes rajattomasti sitä mitä kaapista löytyy.
Minulla itselläni on leipomossa jopa sellainen kanapiirakan resepti, johon kaikessa outoudessaan tulee kanan lisäksi sipulia, ananaspaloja sekä ananas mehu ja usko tai älä mutta yksi banaani.
Alkuun ohje kuulostaa vähintäänkin ihmeelliseltä, mutta kun sen kerran tekee, tekee myös toisenkin.