Kinuskikissa on myös kahvikissa. 🙂 Tämän kakun idea sai alkunsa cappuccinosta, jossa kahvin päällä kelluu valkoinen maitovaahtokerros. Kahvin rinnalla täytteessä maistuu suklaa. Se tuo täytteeseen väriä ja täyteläisyyttä. Jos et välitä makeasta, vaihda maitosuklaa tummaan suklaaseen. Jos pidät vahvasta kahvista, voit keittää vielä ohjetta vahvempaa kahvia (esim. 2 kahvimittaa kuppia kohden). Kakkuun voisi saada lisää kahvisuutta myös tekemällä kiilteen sokeroidusta (maito)kahvista.
Koristelu on tehty tyylitellysti itsenäisyyspäivän hengessä. Samalla tuli testattua, että meltseistä voi tehdä myös suklaareunuksen. Meltsien väriä vaihtamalla tämän kakun ilmettä voi helposti tuunata tilaisuuteen sopivaksi, vaikkapa jouluisen punaiseksi.
Tarja: uu, kuulostaa hyvältä! Kiitos ideoista, niitä saa ja kannattaa täällä ehdottomasti jakaa! 🙂