Nämä täytteet on helppo valmistaa yhdessä samaan kakkuun, kun haluat kaksi erilaista täytettä. Vaahdota kummankin täytteen kerma samalla kertaa ja lisää joukkoon vaniljarahka. Jaa kahteen kulhoon ja työstä erikseen loppuun.
Huom: ohjeet on mitoitettu yhteen kakkuväliin. Jos haluat samaa täytettä täytekakun molempiin väleihin, tuplaa ainesten määrät. Täyteohje riittää 24 – 26 cm vuokaan valmistettuun 5 – 6 munan kakkupohjaan siten, että saat paksut täytekerrokset. Vaniljakreemijauhe tekee täytteestä jämäkän, joten voit koota kakun suoraan tarjoilulautaselle.
Kinuskikissa; Kiitän 🙂
Pitää harjoitella putouksen tekemistä; suklaasulan sopiva jähmeys kaataessa on vielä hakusessa. Liian löysää, liian paksua…vaan ei sopivaa 🙁