Seepra villitsi salmiakin ystävät viime keväänä, kun musta-valkoisen raitakakun resepti pulpahti some-ilmiöksi. Tällä kertaa lähdin hakemaan inspiraatiota makeishyllystä, josta mukaan tarttui pussi klassisia Englannin lakritseja. Tällaiset lapsuudesta tutut herkut sykähdyttävät aina erityisellä tavalla ja hyödynnän niitä mielelläni resepteissä. Aavistuksen verran kookokselta maistuva hedelmä-lakritsimakeinen oli yksi lakusekoituksen suosikeistani. Kakun makuyhdistelmä on seepraa lempeämpi, sillä salmiakkimixeriä on miedonnettu lakritsin suuntaan.
Fire_Fox: minullakaan ei ole tuoreessa muistissa keskustan olemus eli en kyllä valitettavasti osaa varmasti luvata. Mietin kuitenkin, että jos sen laittaisi pakastimeen joksikin aikaa ja sitten vähän kohmeisena siirtäisi? Voisi ainakin olla plan B.