Tämä resepti ohitti kaikki suunnittelemani päivitykset, koska tämä oli yksinkertaisesti pakko saada jakaa kanssanne välittömästi! Sanokaa minun sanoneen, että tässä silmille hyppii uusi trendiherkku. Cookie dough -leivonnaiset ovat nimittäin kova juttu ulkomaisissa leivontablogeissa. Cookie dough tarkoittaa raakaa pikkuleipätaikinaa. Se voi olla minkä makuista tahansa, mutta tyypillinen versio on tämä suklaarouheella tai -napeilla höystetty, hieman murotaikinaa muistuttava taikina. Mitään yhtä tiettyä ohjetta ei ole, joten tämä oli minun versioni.
Jos olette syöneet Ben & Jerry’s cookie dough -jäätelöä, niin tiedätte mistä ihanuudesta puhutaan. Kukapa ei myöntäisi, että taikina maistuu usein paremmalta raakana kuin paiston jälkeen? No, nyt sitä saa syödä ihan luvan kanssa! Päätin soveltaa taikina-ajatuksen leivoksiksi, joihin tein jenkkihengessä brownies-pohjan – jättäen senkin hieman taikinaiseksi. Kissa tykkää!
Vilma: Meillä nämä eivät vielä koskaan ole pakkaseen asti ehtineet.. (kuka lie syönyt?) mutta Kinuskiemo tuolla aiemmin lupailee 23.7.13 jätetyssä viestissä, että pakastaa voi, ja tähän lausuntoon yhdyn myös minä!