Yksi lempikeitoistani on maukas ja herkullisen punainen borssikeitto. Harvoin ruokasuosikkini jäävät vain kokkailuun, hyvin usein ne muodossa tai toisessa päätyvät myös leivontaani. Näin kävi myös borssikeiton kanssa, joka koki muodonmuutoksen piirakaksi. Ohjeessa on huomioitu myös ne, jotka arvostavat terveellistä ja vähärasvaista herkuttelua. Jättämällä smetanan pois tai korvaamalla sen vähärasvaisella ranskankermalla tai kermaviilillä saa reseptiä kevennettyä vielä lisää.
Tää oli aivan huippua!!! Olin tutustunut suurella ennakkoluulolla borssikeittoon vasta muutama päivä ennen tämän ohjeen ilmestymistä, mutta se vei sydämeni kertaheitolla.. Ja sitten tuli tämä ohje, joka piti laittaa heti testiin. Oikein maistuva ja onnistunut resepti.