Tämän kakun tein tyttäreni nimipäiväjuhliin pari vuotta sitten, kun Belle oli tytön prinsessasuosikki. Kakku on tehty kahdesta tummasta kaakaolevykakkupohjasta. Välissä on appelsiinikrokanttisuklaasta tehty suklaatäyte. Reunoille pursotin hempeän vaaleanpunaiseksi sävyttämääni kermaa (kts. pursotusmallistosta kohta ”röyhelöpursotus lehtityllalla”).
Koristeeksi tein maalauksen marsipaanille. Maalaustekniikasta löydät oman ohjeen, mutta tässä muutama vaihekuva työn edistymisestä:
Maalauksen päälle tein irrallisia koristeita. Valkoiset Candy melts -napit on sulatettu mikrossa ja pursotettu kuvioiksi leivinpaperin päälle (tyllan koko 1 mm). Toiset kukkakoristeet on tehty silikonimuotilla marsipaanista. Koristeiden pintaan on suihkutettu vaaleanpunaista ja vaaleansinistä suihkeväriä.
Suusu: kahdella kerrottuna riittää kyllä!