Päällimmäinen ajatukseni tällä hetkellä: ihanaa tehdä teille tämä ohje! 🙂 Uunissa kypsennettävät juustokakut ovat kappale taivasta. Vastaavia ohjeita näkee myös nimellä New York Cheese cake. Kakun ulkonäöstä on sanottava, että uunista otettaessa se ei tee oikeutta upealle maulle. Tuoreet marjat ja tomusokeri tekevät kuitenkin ihmeitä. 🙂 Huomaathan, että kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä ja se tarjoillaan kylmänä.
PAL: sukulaiskakkujahan nämä ovat. Juusto antaa kumpaakin täyteläisyyttä ja sitruuna raikastaa. Useammin olen tehnyt tätä perinteistä amerikkalaista ja melkein pitäisi maistella rinnakkain paremman vertailun tekemiseksi. Mutta kumman tahansa valitset, et valitse huonosti. 😊 Jollain aikavälillä kannattaa testata molemmat!
En suosittele pohjan paistamista enkä näe sille mitään tarvetta. Voi jopa paistua liikaa, kun ensimmäisenähän kakku kuitenkin kypsyy reunasta. Eikä pohjassa ole mitään sellaista, minkä takia sitä tarvitsisi erikseen kypsyttää.