Brownies-pohjalla voit korvata juustokakun keksipohjan. Pohja kannattaa kostuttaa täytteeseen sopivalla tavalla, esimerkiksi appelsiinimehulla tai maidolla (¼ – ½ dl). Kostukkeen saa imeytymään pohjaan paremmin, kun pistelee siihen haarukalla reikiä. Erityisesti reunat kannattaa kostuttaa huolellisesti.
Browniesit maistuvat toki sellaisenaankin; jätä siinä tapauksessa kypsennysvaiheessa keskeltä vähän pehmeäksi ja leikkaa annospaloiksi. Tarjoile vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Sellasella: minä tekisin pohjat etukäteen pakastimeen. Näin vähennät juhlaviikon kiireitä ja varmistat säilyvyyden. Pari kolme päivää säilyy varmasti jääkaapissa, mutta on toki huomioitava valmiiden kakkujen säilytysaika sekä se, että kaikki ei tule ehkä juhlapäivänä syödyksi.