Halusin tehdä toisenlaisenkin version aiemmista nougat-sydänmuffinsseista. Tuossa reseptissä taikina oli vaalea ja siinä oli Wiener Nougat -crushia. Sain kuitenkin äidiltäni vinkin, että muffinsseista tulee vielä kuohkeampia, kun valmistuksessa lähdetään liikkeelle margariinin ja sokerin vaahdotuksesta, ei munien ja sokerin. Tällöin margariinia on taikinassa myös vähän enemmän. Pidän jonkinmoisena voittona mieheni antamaa positiivista palautetta, hän kun on herkkujen suhteen melkoisen lahjomaton. Miehen lausunto siis oli, että näissä ei ole lainkaan muffinsseille tyypillistä kuivakkuutta. 😉 Olin itsekin tosi tyytyväinen lopputulokseen, joten voin hyvillä mielin päättää nougat-muffinssisarjan tähän. 🙂
Pikkukokki12: kiva, että kaivoit esiin vanhan reseptin! Kiitos mukavasta palautteesta! 🙂